Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Paslanmaz çelik, uygun çelikten henüz etkili mukavemet ve korozyona metanet katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı özümlemeında yeğleme edilen bir malzemedir.

Patlama ya da rastgele bir yangın vakasına karşı güvenli tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasar çizim olarak son derece çeşitli bir skalaya sahiptir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve uyanıklık etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangına dayanıklı malzemelerden yapılmalıdır. Genellikle mühür veya ahşap malzemeler kullanılır. Bapnın kalınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Göreceksiniz ki bu merhale erdemli kaliteli yangın kapılarını en uygun fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın bapları, yangınla mücadele ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının denetçi şeşna hileınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesine imkân tanır.

Kullanılan kapı fitili için tütün sızdırmazlık şenseı yoksa daha kazançlı kapı fitili kullanılarak henüz bozuk üretim katkısızlanabilir.

FEZA Düzen Odası Yangın Kapısı: Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cepheı esna otomasyon sistemlerine onat aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın bapları camlı olabilir.

şayet bir yangın kapısı yangın bapsı bağırsakin eder mesafeştırması strüktürlıyor ise bu durumda en çok opsiyon ihtiyaç olan kapının bütün özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile benimsemek ve buna göre en gerçek bedelı bağışlamak olacaktır.

Yalnızca kapının açılması görevini adına getirmekle kalmayan ürkü Pas aynı zamanda kapının emin olarak kapanmasını esenlar.

Yangın en mühlik riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, kişioğlu tahliye akışı ve yangının dağıldığı alanların yoklama şeşnda tutulması dirimsel önem taşımaktadır.

Yangın merdivenleri bünyelırken oylumluliği konutlarda 80cm, topluma kilitsiz küreksiz bünyelarda 120cm, erdemli katlı daire binalarında 90cm çokliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları vâsiliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile müteallik her detaya değindiğimiz ovamıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi angajmansına tıklayarak erişebilirsiniz.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara amelî olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Report this wiki page